Wij zijn StratAct

Een combinatie van kennis, ervaring en energie. Samen met stakeholders ontwikkelen en implementeren we een solide en breed gedragen strategie. We zijn verantwoordelijk voor alle vereiste acties en bevorderen een effectieve samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Samantha
van Rooij

 

Samantha is een ervaren projectleider die zich met name toelegt op het leiden van complexe projecten met diverse stakeholders. Ze heeft deze rol onder andere vervuld bij Entreegebied Kinderdijk en de herontwikkeling van het Paleis-Raadhuis in Tilburg. Met een achtergrond in bedrijfskunde heeft ze lesgegeven aan instellingen zoals Nyenrode Business Universiteit en EuroCollege.

Rob
de Jong

 

Rob heeft uitgebreide ervaring als projectverantwoordelijke en directeur bij partijen als BAM Vastgoed en Leyten. Naast zijn werk als commissaris bij Vomar/Hoorne Vastgoed, heeft hij een achtergrond in bouwkunde, bedrijfskunde en heeft hij lesgegeven aan de NEPROM.

Rob is samen met Samantha eveneens actief als voorzitter van diverse platforms die gericht zijn op het bevorderen van samenwerking tussen ontwikkelende marktpartijen en overheden.